ONTSPANNEN EEN DAGJE UIT!

Groepsvervoer

Een dagje uit, een schoolreisje of een personeelsuitje?

Ook wanneer het op groepsvervoer aankomt kunt u bij Bolderman Personenvervoer prima terecht. Er zijn verschillende varianten die wij voor het gemak voor u op een rijtje hebben gezet. Heeft u speciale wensen, neem dan contact op via ons contactformulier (onderaan de pagina), e-mailadres of per telefoon.

Voor een gezellige dag of avond uit hebben wij voor u een oplossing op maat. Samen uit samen thuis. Maar wie is de Bewust Onbeschonken Bestuurder. Wie is na een lange dag nog fit genoeg om iedereen veilig thuis te brengen? Het antwoord op die vraag is heel simpel! Bolderman verzorgt voor u het vervoer door heel Nederland. Geen problemen met parkeren, en iedereen tegelijk op de plaats van bestemming!

Wilt u met familie of vrienden onbezorgd op vakantie, informeer dan eens naar de mogelijkheden die wij u op dit gebied kunnen aanbieden. Niets is aangenamer dan uw vakantie te beginnen bij uw eigen voordeur. U kunt dan meteen al genieten van gezelligheid en vakantiesfeer!

We helpen graag mee aan een onvergetelijke schoolreis voor de kinderen van uw school. Dat begint en eindigt natuurlijk met een betrouwbare, gezellige chauffeur die goed met kinderen kan opschieten!

Heeft u vragen? Neem gerust contact op via onderstaande gegevens:
Scroll naar boven